schoolfeest

De Chinese keuken is een feest van smaak, geur en kleur. Verse producten, speciale kruiden en specerijen zijn deel van dat geheim. Vakmanschap in de keuken is het andere deel.

schoolfeest

Wij zijn met Schoolfeest (27 juni t/m 30 juni) geopend! Speciaal dit weekend hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. Als u graag in het schoolfeestweekend een catering bij u op locatie wilt laten bezorgen met borden en bestek, dan kunt u wellicht kiezen voor onze Schoolfeest-catering-menu voor maar €16,80 per persoon. De catering wordt bezorgd en weer opgehaald, dus u hoeft niet af te wassen en kunt direct door naar de tent. Ideaal voor bijvoorbeeld het borreluurtje!

Als u lekker wilt genieten van ons restaurant, kan dat ook! In het restaurant serveren wij een 2-gangen menu voor €32,50 inclusief 4 drankjes (bier/fris/wijn). U kunt kiezen uit een voorgerecht en hoofdgerecht. Voor het hoofdgerecht kunt u gerechten verwachten als … (inclusief nasi, bami of witte rijst). Ideaal als u eerst een hapje wilt eten en daarna de tent in wilt gaan.

0547-272492