PRIKKELING VAN DE ZINTUIGEN

De Chinese keuken is een feest van smaak, geur en kleur. Verse producten, speciale kruiden en specerijen zijn deel van dat geheim. Vakmanschap in de keuken is het andere deel.

ONS RESTAURANT

In ons restaurant kunt u à la carte eten met voor-, hoofd- en nagerechten. Ook kunt u een keus maken uit onze diverse rijsttafels.

Wij serveren een verrassingsmenu vanaf 3 gangen voor € 36,80 per persoon. Het menu bestaat uit verschillende speciale gerechten. Vanaf 2 personen.

Wanneer u hier een feestje houdt, kunt u ook kiezen voor ons buffet. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende arrangementen vanaf €18,80 per persoon. Bij de prijs inbegrepen zijn de voor-, hoofd- en nagerechten. Indien gewenst kan dat uitgebreid worden met een aantal consumpties.

Onze Dim Sum is een echte aanrader! Dim Sum is een aantal lekkere, wat kleinere, hapjes. Bij kleine groepen kan dat aan tafel worden geserveerd, voor grotere groepen bestaat de mogelijkheid tot een speciaal buffet. Dit laatste met minimaal 15 personen en vanaf €12,50 per persoon.

Vanaf vrijdag 12 uur ’s middags kunt u in het weekeinde eten van onze lunchmenu’s. Ook kunt u uw eigen menu samenstellen. U vraagt, wij bereiden het!

ONZE HISTORIE